Bootcamp

BOOTCAMP – PARKOUR & FUNCTIONAL FITNESS

Wil je werken aan kracht en uithoudingsvermogen, of heb je een sportevenement in je agenda die je wilt voorbereiden? Dan zijn onze bootcamp trainingen in Woerden perfect voor jou! 

KLEINE GROEPEN

We trainen in kleine groepen van maximaal 15 deelnemers. Per groep is er een trainer en een assistent trainer. Daardoor kunnen we de begeleiding op persoonlijk niveau geven die we willen bieden.

LEKKER VEEL OPTIES

Trainingen zijn er op maandag (avond), woensdag (ochtend), donderdag (avond) en zaterdag (ochtend). Op het rooster vind je de actuele tijden. De doordeweekse trainingen zijn vooral indoor. Bij lekker weer gaan de deuren open en kunnen we ook ons buitenterrein benutten. Soms trainen we op zaterdag we in het Molenvlietpark. We laten ons niet kisten door een beetje regen, maar bij erg slecht weer kunnen we uitwijken naar de indoor locatie.

Aan jou of je één of meerdere trainingen meedoet natuurlijk!

MOOIE MIX

De bootcamp-trainingen in Woerden zijn een mix van Parkour en functional fitness (calestehenics). Voor het Parkour-deel van de training maak je gebruik van de obstakels die je tegenkomt. We werken aan je mobiliteit en technieken die je helpen deze te ‘overwinnen’. Denk daarbij aan sprong- en looptechnieken.

In het Functional Fitness deel van de training werken we aan het versterken van de bekende spiergroepen die ook in de sportschool aan bod komen. Daarbij wordt vaak primair gebruik gemaakt van het eigen lichaamsgewicht. We wisselen dit af met cardio-oefeningen om te werken aan het uithoudingsvermogen en (calesthenics) oefeningen om te werken aan balans. Om de trainingen goed aan de kunnen passen aan jouw individuele niveau, gebruiken we ook materialen zoals kettle bells, battle ropes en sandbags etc.

Wil je weten hoe het eraan toe gaat in een training Bootcamp Parkour en Functional Fitness? Kom dan kennismaken. De eerste les is altijd gratis, dus je hebt niets te verliezen. Aanmelden kan via het contactformulier.