Freerun feestje

GEEF EEN FREERUN FEESTJE!

Past een stoer en sportief verjaardagsfeestje bij jou? Kies dan voor een freerun feestje! Je mag je lekker met je vrienden en vriendinnen een paar uur uitleven bij JUMP Freerun Woerden. Daar staat een parcours vol uitdagende obstakels klaar, die jullie kunnen gaan trotseren. Door te klimmen, klauteren, springen, rollen en natuurlijk rennen! Het is natuurlijk belangrijk veilig bezig te zijn. Daarom starten we met een korte uitleg en een goede warming-up. Daarna leren jullie wat basistechnieken die je gelijk kunt gebruiken. Het laatste deel van de tijd mogen jullie zelf helemaal LOS!

Wat kost een freerun feestje?

Voor een vast bedrag is (bijna) alles geregeld. Wij verzorgen de locatie, het parcours en natuurlijk genoeg te drinken voor iedereen. Je kunt maximaal 15 kinderen uitnodigen. We willen natuurlijk wel dat jullie voldoende ruimte hebben, zodat iedereen zich ook lekker kan uitleven. Voor ouders is er een ruimte waar ze lekker even op de bank kunnen ploffen en een tijdschrift kunnen lezen. Daar kunnen ook cadeautjes uitgepakt worden en eventueel een (zelf meegebrachte) taart worden aangesneden. De afwas mag je lekker voor ons laten staan.  

Geef je ook feestjes op locatie?

Ook op locatie is een freerun feestje mogelijk. Wel worden er dan reiskosten berekend. We zijn dan natuurlijk ook afhankelijk van de mogelijkheden en kosten van de locatie(s) bij jou in de buurt. Het beste is even contact op te nemen om jullie wensen te bespreken. Dat kan via het contactformulier of door te bellen met (06) 13 03 25 76. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Een freerun feestje reserveren

Om een reservering te plaatsen ga je naar https://jumpfreerun.nl/woerden/