Pepe Pont trainer

Pepe begon al heel jong met turnen en heeft dit 14 jaar gedaan. Daarnaast deed hij aan trampolinespringen, wedstrijden en demonstraties. Vanwege de wens zelf weer vrij te kunnen turnen en zijn nieuwsgierigheid naar de turnhal, belandde hij in de mooie hal in Snellerpoort. Tijdens dat bezoek werd hij gevraagd om bij Mobilee de turntraining van de jongens op zich te gaan nemen. Hij zei hier ja tegen en dit bracht in 2011 het spreekwoordelijke balletje aan het rollen.
Naast turnen zag hij voor de jongens en meisjes ook een vrijere gymnastische variant: freerunnen. Dit bouwde hij bij Mobilee met veel succes uit. Zó’n succes zelfs, dat de trainingen niet meer te combineren waren met een baan in de sales en marketing. Hij koos ervoor zich met Fast Forward Sports te gaan richten op freerunnen en parkour, bootcamp en personal training.

“Freerunnen en Parkour geven mij een gevoel van vrijheid. Ik hou van sportieve uitdagingen en mijn grenzen verleggen. Het geeft altijd weer een kick als een sprong, techniek of run is gelukt. Omdat Freerunnen en Parkour gezond is voor iedereen bieden we verschillende programma’s waaraan jong en oud kan deelnemen. Uiteindelijk gaat het erom dat je je goed voelt in je eigen lichaam.“