PERSONAL TRAINING

6tag_250316-151515

PERSONAL TRAINING

Tijdens een Personal Training gaan we aan de slag met de doelen die jij hebt. Dat kan zijn dat je wilt afvallen, of een specifieke prestatie wilt leveren. Maar het kan ook zijn dat je weer aan de slag wilt na bijvoorbeeld een revalidatie, blessure, zwangerschap of periode dat je minder actief was. Wat je doel ook is, we gaan samen aan de slag met een op maat gesneden programma voor jou.

We starten met een intake. Daarin bespreken we de doelen die je wilt behalen en je startpunt en achtergrond. Daarnaast zijn er een paar lichamelijke tests die we doen waarmee we verder in beeld kunnen brengen wat de uitgangs- en aandachtspunten voor jouw PT-plan zijn (conditietest & overhead squat assessment). Op basis daarvan krijg je van ons een plan van aanpak om jouw sportieve doel te tackelen.

Goede voeding is altijd belangrijk, maar des te meer als je een bepaald doel voor ogen hebt. Je kunt dan ook bij ons terecht voor een aanvullend voedingsadvies dat past bij je Personal Training Plan en je helpt je doelen nog sneller te behalen.