JUMP Freerun Jams

Nu we in Woerden ook een eigen locatie hebben, houden we ook onze eigen JUMP Freerun Community Jams. Eerder gebruikten we hiervoor de turnhal, maar dat is niet meer nodig. JUMP Freerun Woerden heeft natuurlijk haar eigen trampoline en air bag en van alles om aan te zwaaien of vanaf te springen. Kortom: meer dan voldoende om je uit te dagen!

Community Jam bij Fast Forward Sports

Iedere schoolvakantie hebben we open trainingen voor de freerun community

Community Jams: open trainingen

De term ‘community’ zegt het al; deze jams zijn bedoeld voor iedereen in de freerun community. Lekker springen, tricks oefenen en chillen met andere freerunners. Dus of je nou lid bent bij KUMP Freerun of niet, je bent van harte welkom om mee te doen. JUMP Freerun Jams zijn op leeftijd ingedeeld. We kunnen de mobiele delen van onze opstelling dan aanpassen aan de categorie waarin getraind wordt. Dat houdt het zowel voor klein als voor klein gewoon het leukst.

Eigenlijk is er elke schoolvakantie wel een JUMP Freerun Jam. Dit laten we via mail weten aan onze leden, maar delen we ook via social media als Facebook en Instagram. Wil je als eerste op de hoogte zijn, laat ons dat dan even weten door het contactformulier in te vullen. Gebruik de button onderaan de pagina om een e-mail te sturen en dan zetten we je op de mailinglist.

Girls Jams: trainingen vol girl power

Eens in de zoveel tijd hebben we Girls Jams. Trainingen vol girl power! We nodigen dan vrouwelijke gast trainers uit om met een groep meiden te trainen. Je start met een kleine workshop voor techniek en soms is er aan het eind een onderling wedstrijdje op stijl of snelheid. Er is drinken en een lekkere gezonde snack voor iedereen. Natuurlijk is er ook tijd om met elkaar te chillen en je kunt zelfs je eigen freerun wear shoppen.